MyDROPSHIP2U
PELUANG JANA PENDAPATAN SETIAP MASA

ALAMAK TIAP-TIAP BULAN DUIT TAK CUKUP LA!!

  • Lepas ni tak perlu la anda makan Maggie bila tengah bulan. Kami akan bantu anda yang ingin menjana pendapatan atau dengan bahasa lebih mudah senang buat duit.
  • MyDropship2u membantu mereka di luar sana yang ingin menjana pendapatan setiap hari.
Konsep 1
1- Buat Duit dengan menjual produk.
Kami sendiri yang akan menyediakan produk untuk anda kerana setiap jenis produk yang anda jual akan dapat komisyen. Tanpa perlu simpan stock tanpa perlu uruskan penghantaran ke pelangan anda kerana semua akan di urus oleh team kami.


Konsep 2
2- Buat duit tanpa menjual barang.
Tak tahu nak promote barang atau tak tak pandai nak jual barang, Tak mengapa anda tak perlu bersusah payah nak jual apa-apa produk kerana mydropship2u akan ajar anda untuk dapat duit tanpa perlu menjual satu barang pun tetapi anda masih memperoleh keuntungan besar setiap masa.

Konsep 3
3- Buat duit atas angin
Mesti rasa macam best untung atas angin kan . Ini antara konsep ramai yang suka kerana MyDropship2u akan ajar anda untuk cari team dan team anda yang akan tolong anda buat duit dengan lebih mudah dan pantas.

Konsep 3
4- Cara buat duit lebih senang.
Nak seribu daya tak nak seribu dalih. kalau anda tak nak jual barang Mydropship2u akan bantu ajar anda untuk cari team di mana team anda sendiri yang akan tolong buat duit untuk anda tanpa anda menjual barang.



Selepas mendaftar anda akan di ajar pelbagai konsep dan cara buat duit dengan lebih mudah dan pantas.
MyDropship2u akan ajar anda cara nak berniaga di online seperti menggunakan media social seperti Facebook/Instagram atau segalan platform yang ada untuk anda buat business online.


MyDropship2u akan bantu anda yang penting anda ada Handphone dan boleh start buat kerja . Dengan Mydropship2u anda sendiri menetukan masa anda sendiri biar team anda bergerak atau kerja untuk anda.

a) Tak perlu masuk kerja hanya kerja di rumah sahaja
b) Tak perlu transport
c) Tak perlu uruskan penghantaran barang
d) Tak perlu pegang stock barang
e) Tak perlu keluar modal tinggi sampai beribu-ribu
  • Salah satu cara buat duit online mudah, senang & kurang risiko adalah dengan menjadi team MyDropship2u. Kenapa kami kata senang nak jadi team MyDropship2u kerana sudah terbukti ramai yang telah berjaya dan ada melebihi pendapatan bulanan gaji tetap mereka.
  • #1 Anda tak perlukan modal yang besar
  • #2 Anda tak perlu fikir tentang strategi pemasaran/ marketing brand
  • #3 Anda tak perlu pening tentang R&D produk, daftar KKM, daftar sijil halal, sijil COA & banyak lagi berkaitan dengan pengeluaran produk
  • #4 Anda tak perlu berurusan dengan banyak pihak seperti kilang, consultant & banyak lagi
  • #5 Anda boleh terus menjual di platform anda yang sedia ada seperti fb, intagram, twitter, blog, youtube dll
  • #6 Anda boleh terus menjual dengan bantuan material/ marketing tools dari HQ
  • #7 Anda boleh memulakan perniagaan/bisnes online dengan zero kos marketing
  • #8 Produk AURAMEN adalah produk yang sentiasa ada permintaan, cuma kena rajin promote sahaja
  • #9 Boleh menjual produk secara online & offline (seperti terus kepada kawan pejabat, jiran, saudara mara,sahabat handai dll)

KELEBIHAN MENJADI TEAM MyDROPSHIP2U

  • Modal yang rendah
  • Margin untuk bermula dari 20% hingga 40%
  • Produk telah dikenali seluruh Malaysia dan mempunyai kredibitili sebagai pakar produk penjagaan yang membantu ramai di luar sana.
  • Produk berkualiti PREMIUM & setanding dengan produk antarabangsa.
  • Kami akan membantu marketing dari segi online & offline. Jadi memudahkan anda untuk menjual atau mempromosikan produk ini.
  • Boleh melantik team anda sendiri seramai yang mungkin tanpa anda menjual barang
  • Semua bahan-bahan seperti gambar,video dan ayat HQ akan membantu
APA ITU DROPSHIP ?
MYDROPSHIP2U ini adalah sejenis perniagaan di mana kita menjual produk tanpa menyimpan stok. Dalam bahasa yang mudah, anda menjadi orang tengah. Kerja anda cuma mempromosikan produk tersebut dan apabila ada orang mengambil order dari anda, anda hanya buat order di dengan team kami ini, kemuadian kami yang akan hantar barang tersebut kepada pelanggan. Dari segi teori dan praktikal, itulah maksud DROPSHIP.



Gambar di atas adalah sebagai contoh cara penjualan melalui sistem DROPSHIP



Di mana dengan setiap order yang anda dapat dari customer di situ la anda punya komisen . Sebagai contoh sehari anda dapat jual sehari 20 produk keuntungan anda sehari Rm400 x 30 hari sebulan anda akan perolehi Rm12,000 untung bersih .



Bukan itu sahaja di Mydropship2u ada memberi Reward setiap bulan kepada dropship-dropship yang dapat jualan tertinggi dan berpeluang dapat hadiah Lucky Draw.



Cara macam ni anda tak perlu keluar modal besar untuk simpan stock atau takut stock tak habis sebab anda hanya perlu cari pelangan dan buat order sahaja. Segala kos penghantaran kepada pelangan anda pihak kami akan uruskan untuk anda.



Ini baru cara pertama yang kami akan ajar ada lagi beberapa Teknik lagi yang buat anda tersenyum lebar walaupun anda tak jual barang duit tetap masuk ke akaun . Kalau nak tahu lebih lanjut join dengan team kami sekarang nanti team kami akan ajar anda dari ZERO to HERO.
JIKA ANDA SUDAH FAHAM MYDROSHIP2U INI TAHNIAH ANDA LAYAK JOIN TEAM MYDROPSHIP2U. SILA DAFTAR DI BAWAH SEKARANG.

KLIK DI SINI SELEPAS MENDAFTAR

SILA LENGKAPKAN BORANG DIBAWAH TERLEBIH DAHULU BARU DAPAT LOG MASUK

Hakcipta Terpelihara Aura White Global Sdn. Bhd.
Daftar Agen Affiliate & Dropship AuraWhite Beauty.
No.7, Jalan Temenggung 29/9, Bandar Mahkota Cheras, 43200 Cheras Selangor.
HOTLINE : +603 - 9011 1114 Whatsapp : +6012 - 388 8567 Email : [email protected]
AURA WHITE GLOBAL SDN. BHD. (1060451-P).